Порекомендуйте хороший магазин, де можна придбати якісний чохол для телефону. Дуже хочеться щось оригінальне, буду вдячна за поради та рекомендації.
Чохли для телефонів
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-13 17:45:13
Я набирала в гугл пошуку, знайшла по вигідним цінам, коли набираєте в пошуку, вам відразу пропонують різні магазини, а далі вже обираєте де більш вигідніше вам. Мені подобаються чохли книжки, дуже зручні і телефон надійно захищений.
Поделиться32023-04-13 19:47:21
Купила чохол на телефон в інтернет-магазині Wookie.UA, дуже швидка доставка в будь-який куточок України. Асортимент широкий, є не лише чохли, є й захисне скло та плівки. Дуже хороший сервіс, зручно шукати в розділах необхідний товар. Також чохли є на будь-який гаманець і не завжди висока ціна говорить про хорошу якість, ціна може бути нижча але хороша якість.
Поделиться42023-05-20 18:28:03
Я собі купила чохол для iPhone 14 Pro в цьому магазині https://4mobi.com.ua/ru/catalog/chekhly-iphone-14-pro/, гарна якість і цікавий дизайн. До телефону чохол підійшов ідеально, без зазорів. Думаю, заглянувши до магазину, ви теж зможете підібрати щось для себе.