Ролевая по сериалу "LOST"

Объявление

Привет всем!эта ролка только делается, так что у нас еще множество свободных ролей!регтесь и играйте!!!!=)

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Ролевая по сериалу "LOST" » ~Флуд~ » Матеріали для манікюру

Матеріали для манікюру

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Вчусь робити собі манікюр сама, адже зараз дорого , ціни піднялись. Тому вирішила сама робити собі манікюр, це і зручніше наскільки, адже можу зробити манікюр в будь-який час. Але де купити якісні матеріали, може хтось поділиться? Замовила трішки в інстаграм, але мені не сподобалось, погана якість.

0

2

Так, самій робити собі манікюр значно дешевше, матеріалів вистачає надовго, головне підібрати якісні, щоб носились довго і міцно тримались. Магазинів онлайн дуже багато, відгуків в інтернеті теж вистачає про того чи іншого виробника. Просто потрібно погуглити, промоніторити інформацію, завжди так роблю.

0

3

Фінішні та базові покриття для нігтів можна замовити в інтернет-магазині https://mgnails.com.ua/katalog/finishny … pokrytiya/ замовляла декілька разів. Мені подобається якість, базове покриття брала каучукове, воно досить зручне в роботі, самовирівнюється, можна працювати як в тонкому нанесенні, так і з міцненням нігтьової пластини. Асортимент широкий, також подобається палітра гель лаків.

0

Вы здесь » Ролевая по сериалу "LOST" » ~Флуд~ » Матеріали для манікюру